In de boerderij

Alle groepen van het Schierzomerkamp slapen op het erf van boerderij Eureca, bij de familie Hagen. De kinderen van het kinderkamp en ponykamp slapen in de boerderij. Waar vroeger de koeien stonden, is nu een gezellig dagverblijf. Daar eten we al het lekkers dat de kookmoeders voor ons maken, kunnen we knutselen, kleine spelletjes spelen en lekker chillen in de leeshoek. In de slaapkamers (4 tot 8 personen) staan stoere stapelbedden van steigerhout.

In de Safari-tenten

De tieners van het tienerkamp en kitesurfkamp gaan kamperen. Back to basic, lekker survivalachtig! De tieners slapen in stoere Safari-tenten, ingericht met stapelbedden. Nadat ze zelf een lekker maal gekookt hebben, eten ze aan de steigerhouten tafels in de leeftent óf natuurlijk buiten aan picknicktafels. 

accommodatie_tienerkamp

Op het erf

Op Eureca maak je het boerenleven van héél dichtbij mee. Je kunt twee keer per dag meekijken als de boer zijn koeien melkt, de kalfjes moeten gevoerd worden en vergeet ook niet dat de geitjes van heel veel aandacht houden! Op het erf van Eureca is van alles te beleven. Lekker actief op het volleybal- en voetbalveld, je kunsten vertonen op de trampoline, chillen op de schommels en in de hangmatten. En de stookplaats staat iedere avond garant voor een spannend vuurtje!

Nieuwsgierig?! Kijk op www.eureca.nl