tienerkamp

Heb jij een beetje lef?? Het tienerkamp (12 – 16 jaar) daagt je uit om de tofste avonturen aan te gaan! Wat denk je van raften en suppen in de branding van de Noordzee? Of een schietcompetitie, écht wadlopen, een mountainbiketocht en een clinic kitesurfen? 

Om het extra avontuurlijk te maken, slapen we tijdens het tienerkamp in Safari-tenten. 's Avonds koken we daar onze eigen maaltijd en stoken we een vuurtje op de vuurplaats… Durf jij dit tienerkamp aan?!

Tijdens het tienerkamp plaatsen we dagelijks foto's op de website van alles wat wij beleven. Dé manier voor je ouders om te zien hoe leuk jij het hebt en voor jou om na afloop mooie herinneringen op te halen.

tienerkamp

Data & prijs tienerkamp


25 juli - 1 augustus

1 - 8 augustus

 

reguliere prijs € 360,- *


vroege boekers: € 330,- **

* Eilanders met eigen fiets en
bootpas krijgen € 25,- korting

** Vroege boekers vóór 1 maart
krijgen € 20,- korting!

De kampweken zijn van zaterdag tot zaterdag en beginnen en eindigen op Lauwersoog. De prijs van een kampweek is inclusief bootreis en fietshuur. 


Accommodatie tienerkamp

Tijdens het tienerkamp overnachten we bij de familie Hagen, op het erf van boerderij Eureca. We slapen in prachtig ingerichte Safari-tenten, maar leven natuurlijk vooral buiten. Net als échte kampeerders! Het vuurtje op de stookplaats brandt elke avond en zorgt voor spannende momenten… Lees meer ->