Aanmeldprocedure

Na aanmelding via de website krijgen jullie een inschrijfformulier toegestuurd. Wanneer wij dit inschrijfformulier ingevuld retour hebben ontvangen, sturen wij hiervan een bevestiging toe plus de factuur voor het deelnamegeld. Na ontvangst van de betaling sturen wij hiervan een bevestiging. De aanmelding is dan officieel. Richting de kampweek sturen wij tot slot de paklijst en extra informatie toe.

Begin & einde van de kampweek

De Schierzomerkampen draaien van van zaterdag tot en met zaterdag. De week begint op de eerste zaterdag om 17 uur op Lauwersoog en eindigt de tweede zaterdag ook weer op Lauwersoog, om 14:15 uur als de boot aankomt. Deelnemers die op Schiermonnikoog wonen of al op het eiland aanwezig zijn, kunnen de eerste zaterdag om 19:30 uur op de boerderij aansluiten. Op de tweede zaterdag nemen we van deze groep op de boerderij afscheid om 12:30 uur.

Verzamellocatie op Lauwersoog

Het verzamelpunt bij de aanvang van het Schierzomerkamp, en na afloop bij het afscheid, is bij de terminal van de veerhaven op Lauwersoog. Op de borden rondom Lauwersoog staat de veerhaven duidelijk aangegeven. Het exacte adres is: Zeedijk 9, 9976 VM Lauwersoog. Onderaan de verzamelplek zijn ruim voldoende parkeerplekken voor tijdelijk parkeren.

Komen jullie met openbaar vervoer? Vanuit Groningen rijdt Qbuzz lijn 163 en vanuit Leeuwarden is dit Arriva lijn 155. Deelnemers die na afloop zelfstandig met het openbaar vervoer naar huis reizen, kunnen wij op tijd bij de juiste bus brengen, de bussen rijden namelijk op de boottijden.