kinderkamp

Tijdens het kinderkamp (8 - 12 jaar) beleven we de meest toffe, geweldige avonturen. Wat denk je van strandzeilen, wadkliederen, kanoën, vliegeren, vlotten en hutten bouwen, pijl&boogschieten en strandjutten? In de avonden gaan we het bos in voor spannende spelen, zoals lasergamen, Levend Stratego, Expeditie Schier en het Australische Dierenspel... En vergeet ook de bonte avond, disco en het kampvuur niet!

Waar beter dan op het autoluwe Schiermonnikoog kun je op avontuur gaan?! Tijdens de kampweek ontdekken we ieder stukje van het eiland, zodat je na een weekje ook een beetje eilander bent...

Wij plaatsen dagelijks foto’s op de website van alles wat we tijdens het kinderkamp beleven. Dé manier voor je ouders om te zien hoe leuk jij het hebt. En voor jou om na afloop mooie verhalen te kunnen vertellen.

kinderkamp_balk.jpg

Data & prijs kinderkamp


25 juli - 1 augustus

1 - 8 augustus

 

prijs: € 360,- *

vroege boekers: € 330,- **

* Eilanders met eigen fiets en
bootpas krijgen € 25,- korting

** Vroege boekers vóór 1 maart
krijgen € 20,- korting!

De kampweken zijn van zaterdag tot zaterdag en beginnen en eindigen op Lauwersoog. De prijs van een kampweek is inclusief bootreis en fietshuur. 


Accommodatie kinderkamp

Tijdens het kinderkamp overnachten we bij de familie Hagen, op het erf van boerderij Eureca. We slapen in ruime slaapkamers met stapelbedden. De kookmoeders serveren ons eten in het gezellige dagverblijf, waar alle ruimte is voor spelletjes, knutselen en lekker lezen in de chill-hoek.

Ook op het erf is van alles te beleven! Met een volley- en voetbalveld, trampoline, échte vuurplaats... Lees meer ->