Het Schierzomerkamp maakt het mogelijk om kinderen die het écht verdienen de vakantie van hun leven te geven. Dit doen wij door plekken beschikbaar te stellen voor kinderen die zonder steun niet op vakantie kunnen, omdat papa en mama hier simpelweg het geld niet voor hebben. Deze kinderen zijn een week lang van harte welkom, om lekker te spelen en gewoon kind tussen de andere kinderen te zijn.

In 2017 is het Schierzomerkamp een crowdfund-actie gestart. Tientallen vrienden van het Schierzomerkamp hebben bijgedragen en daardoor hebben wij meerdere kinderen een onvergetelijke zomerweek cadeau kunnen geven. Dit gebeurde in samenwerking met Stadjerspas Groningen en Stichting Leergeld uit Leeuwarden, die de doelgroep in beeld hebben en kinderen namens ons kunnen uitnodigen om naar Schiermonnikoog te komen. In 2018 hebben we dit herhaald en ontvingen we naast de geweldige steun van lieve zomerkamp-vrienden een sponsorbijdrage van Kabelnoord en onder andere de kerkgemeenschap van Schiermonnikoog.

En we gaan door! Ook in 2019 reserveren we een aantal plekken in de verschillende kampweken, zodat we kinderen via de Crowdfundactie een zomerweek cadeau kunnen geven.


Helpen jullie mee? 

( SPONSORBIJDRAGE KABELNOORD van € 1.250,- voor zomer 2018 )

( SPONSORBIJDRAGE KABELNOORD van € 1.250,- voor zomer 2018 )

Jullie kunnen helpen door deze actie binnen jullie eigen netwerk onder de aandacht te brengen. En natuurlijk door te doneren!

Doneren kan via onderstaande bankgegevens. De kampweek kost 350 euro. Alle steun is welkom, groot en klein, om zo met elkaar meerdere kinderen blij te kunnen maken. Vermeld bij je donatie graag ‘zomerweek’ of de soort vriend die je bent:

  • 20 euro : bronzen vriend

  • 50 euro : zilveren vriend

  • 100 euro : gouden vriend

  • 350 euro : superheld

  • een bedrag naar keuze mag uiteraard ook!

NL19RABO.0336652860 t.n.v. Schierzomerkamp