WAUW!!

Leuk hoor, zo'n nieuwe site in elkaar knutselen. Maar nóg veel toffer is het nieuwste kamp dat we deze zomer in elkaar 'geknutseld' hebben! Hup, de zweep erover, in galop richting de zomer... Het Schierzomerkamp gaat te paard!! 

In samenwerking met Paardrijden op Schiermonnkoog, bij stal Florida, gaan we het tofste doen wat je je maar kunt verzinnen. Als je tenminste van pony's houdt... :) Als kleine Esther was ik altijd in de koeienstal te vinden, bij mijn vader op Eureca. En echt niet omdat ik zo fan was van koeien (al mocht ik wel altijd de kalfjes voeren), maar omdat achter in de stal mijn eigen box stond. Met daarin Davilion, mijn paardje.

Echte paardenfans zeggen dat hun eigen pony hun aller-, allerbeste vriend is. Maar eigenlijk hadden Davilion en ik stiekem wel eens ruzie. Wilde ik rechtdoor, zette hij 'm keihard in z'n achteruit. En stak ik toch echt mijn hand uit voor linksaf, probeerde hij het rechter weggetje in te slaan. En zo beland je wel eens samen in de sloot, of loop je zonder paard terug naar huis, in de hoop dat hij daar al naartoe gerend is. Eng? Nee joh! Dat paardje is écht écht het allergaafste dat mij ooit is overkomen. Want het leuke aan een ruzietje is dat je het altijd weer goed mag maken. En het gevoel dat je hebt als je samen door de zee galoppeert... WAUW!!

De pony's van Florida zijn gelukkig véél braver dan Davilion was, dus voor die sloot hoeven jullie niet te vrezen. Wat je wel kunt verwachten? 100% genieten tijdens de toffe buitenritten door duinen, bos, over strand en misschien zelfs wel in zee... En natuurlijk nóg beter leren rijden, werken aan je spring-skills en geinige trucjes met voltige uitvoeren. Ik zou het wel weten als ik weer een kleine Esther was!

IMG_1227.JPG