Vriendjes

Vriendschap! Jullie kunnen niet eens op honderd handen tellen hoeveel vriendschappen er op het Schierzomerkamp zijn ontstaan. Tussen de kinderen, maar ook tussen de leiding. Het eerste kindje van twee leidingks is zelfs in aantocht, maar daarover later meer...

Wat we vandaag over het strand mogen schreeuwen is een nieuwe vriend van het Schierzomerkamp. We waren natuurlijk al dikke vriendjes met KiteMobile. Die stoere kitedudes op het strand (met hun lange blonde haren!) hebben wij gewoon onder de sneltoets in onze telefoons staan. En ook de paardenvrienden van Florida staan met hoofdletters in ons vriendenboekje. 

En dan... Vanaf vandaag is het zeker. Het tromgeroffel was al op gang gekomen, nieuwsgierige berichten werden al over en weer gestuurd. TADAAAHHH: Komende zomer bieden wij in samenwerking met Eltingh Haarhuis het Schiertenniskamp aan! Hoe tof is dat?!

Wie? Jacco Eltingh en Paul Haarhuis?! Vraag maar eens na bij jullie papa's en mama's. In hun jeugd won dit duo de ene wedstrijd na de andere, en ze werden zelfs tweemaal wereldkampioen. Samen organiseren zij al 11 jaar allerlei tennisevents, waaronder tenniskampen. En nu dus de primeur: zij mogen zich vriend van het Schierzomerkamp noemen. Een heuse feestdag dus! :)