kitekamp

Het kitesurfkamp (12 – 16 jaar) is dé manier om veilig en snel je eerste kitekunsten te leren. Maar ook gevorderden zijn bij het Schierkitekamp op hun plek om extra ‘vlieguren’ te maken.

We zijn elke dag actief in en op het water, met daarbij allerlei funsporten als bodydraggen, bungee skimboarden, stand up paddlen en slacklinen. Hoe tof is dat??

Tijdens de theorie- en surflessen (20 uur!) leren gediplomeerde instructeurs van kitesurfschool KiteMobile jou alle tips & tricks! Zij noteren jouw nieuwe skills in je kitepas. Deze pas geeft je het recht in binnen- en buitenland materiaal te huren.

Tijdens het kitesurfkamp plaatsen we dagelijks foto’s op de website van alles wat wij beleven. Leuk voor je ouders om je te volgen en voor jou om terug te kunnen kijken.


Data & prijs kitekamp

25 juli - 1 augustus

1 - 8 augustusprijs € 525,- *

* Eilanders met eigen fiets en
bootpas krijgen € 25,- korting

De kampweken zijn van zaterdag tot zaterdag en beginnen en eindigen op Lauwersoog. De prijs van een kampweek is inclusief bootreis en fietshuur. 


Accommodatie kitesurfkamp

Tijdens het kitesurfkamp overnachten we in stoere Safari-tenten, op het erf van boerderij Eureca. Lekker moe van de stranddagen koken we daar 's avonds onze eigen maaltijd. Het vuurtje op de stookplaats brandt elke avond en zorgt voor spannende momenten… Lees meer ->