tienerkamp

Schiermonnikoog is dé plek om op ponykamp te gaan. Je leert er niet alleen (nóg) beter rijden, je maakt er ook de tofste buitenritten! Door het bos, de duinen, over het strand en zelfs in zee... 

Alle niveaus zijn welkom op het Schierponykamp, als je maar kunt draven en lichtrijden. Je krijgt er rijles van gediplomeerde instructeurs, volgt een stoere spring-clinic, leert voltige-kunsten, rijdt je zelfgemaakte proefje, ontdekt de anatomie van het paard en verzorgt natuurlijk je eigen pony. En ook een strandtocht in de kar ontbreekt niet aan dit ponykamp!

Als we dan toch op een eiland zijn gaan we natúúrlijk ook strandzeilen en vliegeren, zwemmen in zee, bouwen we een heus kampvuur en doen we spannende avondspelen in het bos...

Wij plaatsen dagelijks foto’s op de website van alles wat wij beleven tijdens het ponykamp. Dé manier voor je ouders om te zien hoe leuk jij het hebt en voor jou om na afloop mooie verhalen te kunnen vertellen.

ponykamp_balk.jpg

Eigen pony meenemen?

Dat kan! Boerderij Florida heeft geweldige pony's. Maar wie een eigen pony of paard heeft mag deze zeker meenemen naar het ponykamp. Hoe tof is het om samen Schiermonnikoog te ontdekken?? Wij rekenen hier geen extra kosten voor. Het vervoer is wel voor eigen rekening, maar kunnen wij voor je verzorgen.
Data & prijs ponykamp


 

25 juli - 1 augustus (8 - 12 jr.)

1 - 8 aug. (12 - 16 jr.)

 

prijs: € 375,- *

* Eilanders met eigen fiets en
bootpas krijgen € 25,- korting

De kampweken zijn van zaterdag tot zaterdag en beginnen en eindigen op Lauwersoog. De prijs van een kampweek is inclusief bootreis en fietshuur. 


Accommodatie ponykamp

Tijdens het ponykamp overnachten we op het erf van de familie Hagen, tegenover manege Florida. De tieners slapen in de Safari-tenten en koken samen met de andere tieners hun eigen maaltje. 

De kinderen slapen in ruime slaapkamers met stapelbedden. De kookmoeders serveren ons eten in het gezellige dagverblijf, waar ook alle ruimte is voor spelletjes, knutselen, en lekker lezen in de chill-hoek. Lees meer ->